Srub se nachází v obci Kyjov – Bohuslavice, jenž je situován v malebném a pohostinném regionu Slovácko. V posledních letech je region velmi vyhledávanou lokalitou pro fotografy. Díky své zvlněné krajině připomíná Toskánsko, proto můžete slyšet, že se našemu regionu také říká Moravského Toskánsko. Slovácko je oblast bohatá na turistické i historické památky, je zde také široká síť kvalitních cyklostezek a stále vznikají nové.

Srub lze vidět z hlavní silnice Kyjov – Koryčany II/432 v úrovni vlakové zastávky Bohuslavice u Kyjova a je situován jako poslední objekt v slepé ulici z části navazující na les, takže i když je to netradiční stavba, tak na daném místě krásně zapadá.

Srub byl postaven v roce 2006. V červnu roku 2016 jsme srub koupili a na podzim začala kompletní rekonstrukce srubu. Bylo vybudováno celé podkroví, kde byly udělány 3 pokoje, koupelna s WC, chodba a místnost na uschování věcí. Zrekonstruováno bylo i celé spodní patro srubu. Na jaře 2017 byla uděláno parkoviště i příjezdová cesta až ke srubu, zároveň byly provedeny i terénní úpravy pozemku.

V květnu 2018 jsme pořídili nové dětské hřiště se dvěmi houpačkami a skluzavkou :).

V roce 2020 vzniklo nové posezení s ohništěm a grilem, kde si můžete užít chvilky s kamarády či rodinou. Zároveň jsme oplotili další 2 strany pozemku, aby měli sousedi i klienti soukromí.

Oplocení pozemku bylo dokončeno na jaře 2021 včetně uzamykatelné brány. Nic již nebrání Vašemu maximálnímu soukromí a bezpečí. Do pokoje v podkroví jsme přidali ke klasickému manželskému lůžku ještě dětskou postel.

V roce 2022 jsme pořídili novou postel o rozměrech 160 x 200 cm do spodního pokoje a sedací soupravu do obývacího pokoje. Na podzim byla nainstalována klimatizace.

Více informací ke srubu naleznete na jednotlivých podstránkách.

Pevně věříme, že se Vám u nás líbit a prožijete u nás pohodovou a příjemnou dovolenou.

Lenka & David & Matýsek & Honzík

Srub pod lesíkem Kyjov - Bohuslavice
Average rating:  
 0 reviews